Dagens outfit

image121Top: H&M
Kofta: Zara
Shorts: Twist and Tango
Pumps: Vintage
Klocka: D&G

och så lilla skatten Chatzi nere i vänstra hörnet..



















Det Stora Klippet

Jag och mina vänner sprang på en frisersalong igår där de skyltades lite med att de sökte hårmodeller. Nyfikna gick vi och frågade oss för. De ville gärna ha hjälp av oss lite då och då så de tog då våra nummer. De ville ha oss som hår- och makeupmodeller vilket känns som en kul grej helt enkelt. Samtidigt fick jag och Sophie för oss att vi skulle klippa lugg. Helt plötsligt satt vi där i varsin friserstol. En timma senare gick vi ut som två små Shettlandsponnys :) Var väldigt nervösa innan det stora klippet, men sedan kunde vi andas ut då frisörerna var väldigt duktiga!
image120
Jag och Sophie efter en bra stund hos frisören.

Dagens outfit

image119Jobbat sista dagen nu innan skolan sätter igång igen på måndag, inte så roligt att se fram emot.. men men nu vankas det ett partyfyllt nattliv hoppas jag i alla fall. Det är dags att börja klä sig inför kvällens bravader men har svårt att bestämma mig. Behöver nog hjälp av min vän Hanne som sitter här så snällt så snällt bredvid.
 
Linne: Serena Kay
Shorts: Köpta i Milano på H&M
Pumps: Vintage
Brillor: Christian Dior

















Dagens outfit

image118Dagen har varit skön med en massa glada miner tillsammans med min vän Sophie som jag umgåtts emd större delen av dagen då det blev massa snack om ditten och datten, minnen hit och dit. Nu ska jag snart bege mig mot sängen, är grymt trött efter en dag med även träning och jobb.

Klänning: Gina Tricot
Linne: Miss Selfridge
Skärp: Gucci














Veckans

Veckan som gått har jag varit lite småbusy och dålig på uppdatering, därför bjuder jag nu på lite av den gångna veckans outfits.
 

Klicka på bild för förstoring!

Partydress

Är på jakt efter lite festklänningar och hittade denna söta på Internet. Frågan är bara om den går hem helt här hemma i Sverige där folk tyvärr inte vågar vara för extrema, samt om den kommer användas. Tyvärr håller de flesta sig till en klassisk men trendig look, om ni förstår vad jag försöker få fram... 
    Om jag nu sparar lite pengar och det är dags för shopping funderar jag ändå lite på denna faktiskt.

Hit or Shit?








Våga färg

Nu när jag googlar runt lite efter något att kanske beställa hem hittade jag denna coola vintage partyväska. Slå till eller inte? Vad tycker ni? Skulle dock avstå från att använda handtaget isåfall tror jag. Att bära upp denna som själva mittpunkten för en outfit som utgår från att vara väldigt enkel. Möjligtvis ett vitt linne med ett par shorts/jeans med hög midja och sedan avsluta med denna rejäla färgklick.

Trendpåsen

Denna snygga påse från Marc Jacobs vill jag ha! Mycket påsar i olika färger och texter från nämnda designer har kommit stort nu i sommar och blivit till lite av en trend. Själv gillar jag inte helt och hållet trenden med påsar men har vant mig mer och mer vid den. Det var sedan när jag såg denna snygging till höger som jag ändrade uppfattning på "påstrenden". Dock en aning mycket skyltande med designermärket...








Andra snyggingar från Marc Jacobs:


Kräftskiva

image111Dagens outfit:
Top:
Sapore styrmansgatan 31
Leggings: BikBok
Pumps med fransar bak: Vintage


Nu är det augusti och kräftskivor har börjat sätta igång. Säsongens första ska jag iväg på ikväll ute på landet, Singö...Ska bli trevligt men har som vanligt haft problem med outfiten dess värre.. Men men jag får hoppas att det blir bra så.
  Nu ska jag i alla fall kila iväg till jobbet.

Ciao!















Rutigt ska det va´

Som jag lovade så skulle jag kolla upp lite patchworkplagg.. Hittade då denna grymt snygga kjol(som dock är för lång) plus en helt okej väska. Över Internet är det lite svårt att hitta patchworkmönstrat då trenden nyligen kommit.
image110image109image108

Patchwork - the new fashion

Patchwork börjar komma mer och mer som ni säkert märkt redan. Vill väldigt gärna hitta någon snygg väska eller kjol, patchworkmönstrad. Frågan är bara om det kommer komma så stort att varenda kotte går runt med den här hemma i Stockholm snart. Kommer i princip varenda tjej på Stureplan komma strosandes med patchworkmönstrat nu till sensommaren mån tro? Satsa eller inte satsa det är frågan det... Ska åtminstone försöka leta upp någon snygg bild på väska eller kjol, återkommer med det.

Dagens outfit

image107Usch idag var det inget roligt väder. Igår däremot underbart! Satt och kände mig glad hela dagen igenom måste jag säga. Och hem från jobbet på kvällen för att bjuda över några kompisar och tjejsnacka genom kvällen, kul :)

Dagens outfit kändes passande tills jag tittade ut från butiken igen och inser att det öser ner. Kände mig som en riktig färgklick i den dystra tillvaron.

Nyligen gick två vänner till mig härifrån, så nu är det dags för sängen snart och försöka få mig lite skönhetssömn innan det är dags för jobbet imorgon igen. Är riktigt trött nu efter all träning imorse så det lär nog inte bli några problem med att somna:)

Godnatt


Top: Kadra Europe
Shorts: Zara





Outfits - plagg tillbaka i olika årtionden

Bjuder här på två outfits; måndagens och tisdagens...

image105      image106
Klänningar: Mammas gamla kjolar från 70-talet, som jag gör om till klänningar
Skärp: Gucci     Brillor: Dior

Veckans

Efter en vecka full med jobb och stök hemma och en massa träning (men inte så hälsosam mat om jag ska vara ärlig) så har en del outfits valts som ni ser nedan. Nu är det äntligen helg igen och ikväll blir till att dra iväg hem till Sophie och hennes pojkvän för att umgås lite. Outfits har ej valts riktigt ännu men det kommer det kommer. Nu måste jag fokusera på att städa upp hemma, hela våningen ser förjävlig ut och första anhalt blir min garderob.. suck :(


Vilken tyckte ni bäst om?

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll, kram!

Lördagens outfit

image98Här får ni nu en bild på outfiten från lördagskvällen. Det var till att bege sig till en fest ute på Ingarö och därmed var det oömma kläder som gällde så de höga skorna byttes fort ut när vi väl var framme...





















RSS 2.0