Error

Som ni märkte publicerades förra inlägget inte förens nu. I själva verket skulle det ha lagts upp vid tio i morse men då sidan inte gick att uppdatera fungerade det inte och den las därför upp nu.

Nu har jag kommit hem precis och det är dags att fixa till sig.. måste fortsätta rotandet i garderoben.. :/ suck!

Dagen

image97Ska springa iväg till jobbet vilken sekund som helst men tänkte att jag lite snabbt kunde lägga upp min outfit för dagen. Har även letat runt en massa efter något att ha på ikväll, men det är svårt att bestämma sig.. Trots överproppad garderob så finns det aldrig något som passar.. ngn som känner igen sig?



Top: mamma som sytt
Band: Mattsons band
Jeans: H&M
+ Vita pumps: Mammas gamla









Dagens outfit

image96
Idag ägnades dagen som vanligt på jobbet och fick idag sällskap av Cissie ett tag. Sedan bar det hemåt för att fixa lite inför morgondagen. Ikväll blir det till att lägga i lite slingor i mitt hår skulle jag tro. Vet ännu inte vad jag ska ha för kläder.. måste leta, måste leta.

Top:
H&M
Kofta: Köpt i Tailand
Jeans: H&M

















Hårförändring

Så var man helbrunett igen. Det var på tiden att färga om mitt hår och idag togs det itu med. Efter jobbet färgade jag om det och nu är det i en brun nyans. Rätt så okej blev det och är ganska nöjd men saknar det solblekta :(
   Vad föredrar ni mest? Blonda brunetter eller rödtottar?


Dagens outfit

image95Top: Kjol från Impuls
Shorts: Capuccini
Armband: Tailand
Pumps: Rizzo























Gårdagens outfit

image92Klänning: Sapore styrmansgatan 31
Jeansjacka: Marc Jacobs
Väska: Fransesco Biasia























Dagens outfit

image103Top: Gina Tricot
Kjol: Från France
Pjäser: Milano från Zara






















Outfits från Milano





Veckan i Milano innehöll en del olika klädval, här ser ni några av dem. Dock inte så bra bilder för uppvisande av outfitsen...

Gårdagens outfit

image97Klänning: Sapore styrmansgatan 31
Skinnjacka: Zara
Ballerinor: Rizzo

























Victoria secrets

Har äntligen haft en hel dag för mig själv för att bara vara hemma och ta det lugnt samtidigt som jag får en del saker som stått på min att göra-lista gjort. Mesta dels låg jag och pressade i solen och kämpade mig igenom ett hårt träningspass men har även städat upp lite och surfat runt efter lite bikinis. Trots att min bikinilåda är alldeles överfull av alla möjliga modeller och färger så känner jag att det är dags för en ny..
    Kollade in några på Victoria secrets hemsida och hittade ett flertal söta och snygga.

image92image93image94

Föll extra mycket för dessa tre urfina bikinis. Vilken tycker ni mest om?

Ciao


Dagens outfit

image91Klänning: Mammas gamla (från början kjol)
Band: Mattsons band
Pjäser: Rizzo


Precis kommit hem från jobbet men hinner inte skriva mycket mer nu. Ska iväg och träna nu innan min syster kommer hem och vi ska laga lite middag.

Ciao















Dagens outfit

image90Klänning: Mammas gamla
Pjäser: Enrico Antinore
Diadem: Köpt på H&M för länge sedan



























Vote for me!

Tänkte bara upplysa er lite extra om att ni alltid kan rösta på mig med hjälp av att trycka på knappen till höger : Vote for me. Och med det hjälpa mig i kampen om att komma bland de översta på listan bland modebloggar ;)

Kram

Dagens outfit

image89Top: Mammas gamla
Kjol: Köpt i Frankrike


























Dagens outfit

image87

Top:
Mammas gamla
Kjol: Köpt i Milano
Skor: Don Donna





















Outfits

Insåg att jag hade lite outfit-bilder inlagda på min dator som jag glömt bort att publicera i bloggen. Bland annat är det från början av veckan samt från förra.
     Som ni ser har jag även låtit saxens vassa blad komma i närheten av mitt hår. Först klipptes topparna en bit(bild 1) men sedan bestämde jag mig för att låta svallet falla. Så nu strosar jag runt i en kortare variant, ovant då jag alltid haft långt hår.

image83image84image85

Onsdagens outfit

image79
Linne:
Zara Milano
Jeans: @jt nine jeans
Ballerinor: Ripetto
Väska: Sapore Styrmansgatan 31
Armband: Köpt i Thailand

Jobbade hela onsdagen och jag som hade hoppats på sol men istället var det bara till att dra på sig ett par jeans igen.. Hoppas på sol snart i alla fall, åå vad jag längtar tillbaka till Italien! Drog på källen hem till Pernilla med P. En myskväll med film och middag blev det:)















Back to the reality

image75Sedan var det hemfärd som gällde tyvärr. Att lämna 30 graders värme i skuggan och komma hem till 14 grader med regn kändes inte helt okej. Tur var att jag köpt på mig en anorak nere i Milano så den kom väl till pass hemma i dystra blöta Sverige.
Tisdagen kom och det var dags att pallra sig till jobbet. Efter det satte jag mamma och Petra oss på Östergök ett tag, men hela stan är så tom. Varenda kotte verkar bortrest...

Outfit:
Jeans:
H&M
Linnen: Filippa K
Skor: Rizzo
Sjal: Köpt long time ago
Väska: Köpt i Milano
Halsband: Efva Attling









Underbara Milano

image73Veckan har varit en av de bästa. Milano var mycket bättre än vad jag trodde och nu längtar jag tills mitt sista gymnasieår är över då jag har tankar på att dra till Milano ett tag efteråt.

Denna fashionabla stad hade ett stort utbud av kläder, accessoarer och god mat. Dagarna började lite annorlunda med chokladcroissanter med en cappucino eller varför inte starta dagen med en foccacia med cola light. Ett riktigt miljöombyte var det på alla sätt och vis. Men härligt var det, verkligen!
    Veckans outfits från Milano kommer strax upp..
Hamnade även i ett väldigt mysigt område bland de sista dagarna. Runt om fanns det ett flertal vintageshoppar samt en massa stånd med coola smycken. Vi kom även i lämplig tid då alla trendiga uteserveringar öppnade precis och buffén var mäktig och drinkarna flödade.

Ciao

Milano mode

Efter en vecka i Milano har jag fått en syn på modet där nere rätt så snabbt. På vägen ner sa jag till min syster att mitt nya väskköp ska bli en klassiker från LV, speedyn..  Efter första dagen fick jag sedan en liten chock, då man hann se ett 30-tal Louis Vuitton Speedy väskor, samt ett flertal taxar. När man sedan kom hem såg man flera taxar här hemma nu också. Chihuahua är utbytt för ett bra tag sen till en annan drös med olika små hundar men nu är det taxen som slår igenom stort märkte man. Så ni modeslavar där ute, om ni köpte chihuahuan för ngt år sedan som en modeaccessoar så är det bara att byta ut den till en tax för att bli riktigt trendiga... hmm..
Även Hello Kitty var något som klädde hela Italien, överallt kunde man se den lilla katten i olika storlekar och skepnader.

Dagens outfit

image72Nu kommer den sista outfiten på ett tag. Imorgon är det dags att åka till Milano men ska först jobba några få timmar i butiken. Sen ska jag träffa upp min syster och kusin och så blir till att bege sig till flygplatsen :) Börjar verkligen se fram mot resan mer och mer nu. Just nu är det dock kaos här hemma för mig och systern då vi inte har börjtat packa än och det är så mycket som måste kollas upp och bestämmas innan morgondagen. Därav blir det inge mer blogg idag, försöker hinna med att skriva lite imorgon bitti. Annars ha en trevlig vecka.

Arriverderci

Linne: Filippa K
Kjol: French Connection
Skor: Rizzo
Brillor: Dior















RSS 2.0