Klänningsdrömmar

image29
Tittade precis runt lite på Internet. Som jag tidigare nämnt älskar jag Pucci och denna dröm gör mig inte mindre galen. Denna fina klänning till höger, som Nicole Richie bär är helt amazing!
Även på bilden nedan bär Nicole en väldigt söt klänning tillsammans med en avundsvärt snygg Gucci-bag.

image30


Dagens outfit..

image27Trött nu efter en lång dag, med mycket irritation i skolan, och uppsatser som skulle skrivas väl hemma. Lyckades bli klar med en som jag äntligen skickat in nu, skönt! På fredag kan man nästa kalla det sommarlov, så nu längtar jag otroligt mycket. Vill bara borsta av mig allt som har med skolan att göra nu innan, och kunna pusta ut på fredag eftermiddag. Men avslutningen har vi dock inte förns nästa fredag.
Här kommer en bild från dagens outfit. Då jag inte hade någon egen fantasi när jag klev upp imorse, kunde jag med glädje tänka tillbaka på min inspirationsbild av fröken Richie.

Tröja: H&M
Sjal: Pashmina
Jeans: Gul&Blå, för en herrans massa år sedan
Pumps: Vintage
Armband: Antikt












Dagens dröm


Sitter på en riktigt tråkig lektion med en lärare som jag verkligen hatar. Drömmer mig bort i mina fashionabla tankar istället hihi.
Just nu skulle jag vilja ut på en riktig shoppingrunda. Vill verkligen ha baddräkten från H&M. Har alltid varit emot det men konstigt nog efter att ha sett alla olika snygga och söta från de olika kollektioner börjar jag bli lite intresserad av att köpa en.
Denna står på högst i topp... och för endast 198 kr kan den bli min!










Inspiration...

image28Dagens stilikon får Nicole Richie stå för. Visserligen en gammal bild men riktigt snygg outfit med den stora färgglada sjalen som en fin accent till det övriga. Ljusa smala jeans som slutar lagom innnan foten har jag länge letat efter, dessa var grymt snygga. Även armbandet skulle jag vilja ha!






















Dagens outfit

image27



Tröja:
Benetton
Linne: H&M
Jeans: H&M
Stövlar: Rizzo
Väska: Sapore styrmansgatan 31
Armband: Pärlor från Pärlshopen, fått av min vän Sophie
Halsband: Antikt






Var meningen att jag skulle vara lite duktig och klippa ut bilden idag men med tanke på migränen så orkade jag inte fokusera mig mer. Satt av några timmar på jobbet idag och det fick bli en slapp och aning tråkig outfit då solen vägrade titta fram idag. Står inte ut med regnet en dag till! Men dessvärre lär jag behöva göra det några dagar framöver i alla fall tyvärr..


Kvällens outfit...

Har precis ätit räksmörgåsar ute på balkongen i värmen och sitter nu och väntar på efterrätten. Kvällens outfit blev helt enkelt den svarta kjolen med vitt linne m.m. Bild kan komma senare.

CIao


Sol och middag...

Precis kommit in från att ha suttit i solen i en dryg timma. Men nu återstår att se vad man ska ha på sig ikväll, då familjen kommer hit för att fira ma. Funderar på min lilla svarta kjol med någon oversized top eller om jag kanske ska ha mina nya jeansshorts.. Några förslag?


Shopaholic...

Kan nu stryka ännu ett plagg från min shoppinglist. Har nämligen shoppat igen.. mamma som ville köpa de ena shortsen åt mig, som jag så gärna ville ha, eftersom jag varit sjuk nu. Hittade en bild på dem på hm.com. Ser dock väldigt ljusa ut på bild, i verkligheten är de mer jeansfärgade och i lite jämnare toner. Supersnygga!













Dagens outfit

image24Idag bar det av till jobbet trots att man behövde vara hemma och kurera sig egentligen. Som tur var hade jag inte så mycket att göra, satt mest ute i solen och solade med Chatzi.



Klänning:
Sapore styrmansgatan 31
Leggings: H&M
Skor: Rizzo
Armband: Köpt i Grekland
Brillor: Christian Dior













Snygga byxor

Har letat efter ett par snygga enkla svarta byxor ett bra tag nu. Hittade nu dessa ursnygga från C&C California, måste ha! Perfekta som byxor samt som leggings med klänning över. Riktigt snyggt med klackar till, dessa skor var verkligen fina de med.











Paris Paris

Vaknade av ett sms idag från min söta vän Isabelle som nu kommit ner till Frankrike. Hon hade precis fått tag på en väska från ett märke we adoore! Väcktes självklart lite avund inom mig, vill verkligen också komma bort lite och resa iväg för ett litet tag. Men nej, istället sitter man hemma och är sjuk i trista Sverige förnärvarande. 
    Efter några sms fram och tillbaka kom vi i alla fall fram till att jag skulle höra av mig om jag kom på något jag är sugen på från Paris. Så.. då till min fråga, någon som har något tips på vad som är värt att köpa nere i Paris?
















Au Revoir


Puccidrömmar

Jag har en förkärlek till Pucci. Emilio Pucci's kläder och acccessoarer är helt underbara och det är mycket som står på min drömlista från dess kollektioner. Se bara på dessa fantastiska kreationer här nedan och njut!




image22
Uppdatering:

Hittade även denna gorgeous bag när jag googlade runt lite idag. Skulle definitivt vilja ha nu till sommaren...












image23
...samt dessa underbara gummistövlar som jag länge suktat efter, då min syster går runt med dem när de blöta regndropparna faller.














Glädjefynd..


Rotade runt lite i mitt smyckesskrin häromdagen och hittade till min stora glädje detta silvriga berlockarmband, som jag fick av min söta syster på min 16e födelsedag. A typical girl jewelry med söta små pärlor och sjöstjärnor samt små tjejaccessoarer på. Ser fram emot att börja använda det speciellt nu till sommaren när det passar perfekt med söta och rosa armband.

Armband: Present från Grekland






Berlockarmband Kristall - HjärtaFör er som känner er frestade till att köpa ett armband med berlocker kan jag tipsa om sidan gems4u.se där jag hittade detta fina armband för endast 120 kr. Själv skulle jag nog tagit bort de svarta pärlorna dock.










Söta kändisbarn


Googlade precis runt lite på Internet och såg denna bild på Katie Holmes dotter Suri, hur gullig är inte den lilla babyn? Tyckte mest att hon såg ut som ett hårigt litet monster när hon föddes men hon har verkligen blivit söt nu. :) 










Dagens outfit

image14
Tröja: Björn Borg
Linne: H&M
Jeans: H&M
Ballerinor: Rizzo
Sjal: Gammal från InWear
Armband: Från Grekland

Hemma och sjuk idag, sprang dock förbi H&M inne i fältöversten en snabbis på väg hem från min syster. Hittade några söta plagg som får skrivas till i shoppinglistan.

Jeansshorts - uppvikta nedtill
Marinblå shorts med tryckknappar
Gråa stuprörsjeans

Nu ska jag bädda ner mig och läsa ut en massa magasin. Både maj- och juni-numret av ELLE väntar.







Topshop surprise

Topshop överraskar mig mer och mer. Nu till våren och sommaren får jag bara mer och mer favoriter per dag som kommer och går. Korall känns fräscht till sommaren och utsvängda jeans á la hippie är väldigt rätt just nu, nedan ser ni tre snygga exempel ur Topshops senaste kollektion.
 
image13Linen Button Front Playsuitimage10
Skoavdelningen inne på Topshop är verkligen utöver det vanliga. Den ena snygga skon efter den andra. Väldigt mycket platå/kilklack nu som denna bruna bohemchica modell. En bra budget variant av Chloé-skorna jag visat i tidigare inlägg. Till höger ännu en snygg sko i trendig mettalic-anda.
T-Bar Sandal Wedgeimage11

Kvällsoutfit

image9Mycket som händer idag.. Ska först av allt jobba, så ska snart springa iväg till tåget.. efter det blir det powerwalk med Bella. Ikväll blir det middag med Hanne och Isabelle samt fest hos B. Troligtvis blir det en liten utgång efteråt. Men nu måste jag fundera ut kvällens outfit. Funderar starkt på gårdagens nyinköpta jeans samt Anna Sui toppen nedan.






Senaste från kändisvärlden

The Olsen twins blir Bondbrudar.
Vet inte riktigt vad jag tycker om detta. Trots att det kan bli en kul grej med att få se dem i nästa bond-film "Bond 22", så vet jag inte om jag tycker dem kommer att passa in helt...

Foto: Starlounge

Shopping fynd

Har nyligen haft ett 90minuters träningspass känns skönt nu efteråt men var väldigt trött under springningen då jag och Isabelle tidigare idag rände runt på stan, men hade så trevligt. Var ute efter 1000tals olika saker som jag ville förgylla min garderob med. Men velade alldeles för mycket så att det knappt höll på att bli något köp, men lyckades tillslut få hem ett par jeans åtminstone. Riktigt snygga är dem! Kommer nog bli de nya favoritjeansen så vitt jag vet nu. Hittade dem på H&M, brukar vara lite skeptisk mot deras jeans, men dessa satt som en smäck. Och priset var till otroliga 400 kr, ett riktigt fynd.
Finns även på H&M shop, se bild.







Gemtastic Clutch Bag


Hittade även en otroligt snygg plånbok från Accessorize, som jag bara måste
ha. Har länge gått och tjatat på att köpa en, men det blir aldrig. Känns så trist att köpa plånböcker, plus att jag vill ha av den dyrare varianten med bra kvalitet. Men denna blåa fina måste jag helt enkelt ha. 
    Denna snygga metallicdröm tittade Bella på, gorgeous!

Trend

image10
Senaste tiden har jeans blivit mer och mer av en trend. Då talar jag inte om de vanliga älskade jeansen som fungerar i nästan alla lägen, utan de lite mer udda plaggen som det skyltades mycket med under 80-90tal. Jeansjackan, -skjortan, och -shortsen är väldigt stora inom modet just nu. Själv funderar jag på att investera i ACNE's söta jeansjacka som sagt. Funderar även på att spendera lite pengar på dessa snygga från Urban Outfitters. 
Nå...värt att slösa lite pengar på?
Till höger: Trendig jeansskjorta från ACNE. Vill ha!


image1971


















ACNE

Så mycket jag vill ha nu från varenda butik, framförallt på Acne. Tänker dra med mig Isabelle dit imorgon, då jag ska träffa upp henne för lite shopping. Frågan är bara om jag känner för att lägga ut den summan för de kläder jag vill ha därifrån, mycket av det är sådant som känns trendigt och snyggt nu, men som efter sommaren kommer kännas uttjatade.

image8
   Grå "Boxe" tröja                          Vit tunika                                   Ljus jeansjacka
image9
Är även lite sugen på dessa jeans...
Vad tycker ni..? Vilket plagg skulle ni satsa på?












Stiletto-run


I onsdags var det även Glamours Stiletto-run i Kungsträdgården. Hade gärna velat se det, då de måste sett väldigt ivrigt och roligt ut med massa uppstylade tjejer i olika åldrar springandes i flock ,alla ute efter en och samma grej... 100 000 kr på Dry Lake, skulle inte tackat nej för det. Men ett stiletto-race var inte riktigt vad jag kände för då.
7 cm klack minst samt max 1.5 cm bred var reglerna inför detta race. Hörde sedan på radion när de intervjuade vinnaren... hon skulle dela vinsten med lite vänner, riktigt snällt och givmilt av henne måste jag säga :)



Kate Moss-kollektionen ute nu!

Hallå.. hann inte med att skriva något inlägg igår, då jag hade fullt upp hela dagen. Gick hemifrån tidigt för att åka till skolan. Sedan vid lunchtid stack jag och Bella runt över hela stan på en otrolig shoppingrunda åt henne. Skyndade bland annat iväg till SOUK för att kolla in hur det hade blivit där inne. Väl där, kom vi på att Kate Moss' lansering hade kommit till Sverige samma dag. Var dock en ganska så stor besvikelse, visserligen fanns det en riktigt snygg väst á la riddare. 

Lyckades i alla fall hitta vissa godbitar ur kollektionen. Den snygga klänningen har dock inte hunnit komma in än.

Efter det var jag tvungen att sticka iväg till jobbet för att sedan åka hem till min syster, där resten av familjen redan var, för att fira henne. Avslutade dagen med en liten utgång med systern och hennes kompisar, trevligt! Kände dock inte att partyhumöret var på topp, då jag inte ens haft någon chans att hinna fixa någon festoutfit. Så man kände sig lite alldaglig och tråkig tyvärr.
image4image7
Jag och syster onsdagkväll.                                     Smygfoto under shoppingrunda
                                                                                           Skjorta: Gina Tricot
                                                                                           Leggings: H&M
                                                                                           Väska: Rizzo   

Chloépjäser

Sitter på lektion nu, journalistik, och håller på med redigering av min och mina tjejers tidning. Men förnärvarande har jag inte så mycket att göra.. passade istället på att googla runt efter lite nya skor. Hittade dessa grymt coola från Chloé. Blir nästa dröm att spara till.

image3


Dagens outfit

Hallu.. Lägger upp en dagens outfit. Ni får ursäkta den dåliga kvaliten på fotot då jag inte hade tillgång till någon digitalkamera för dagen.

image3
Sjal: Pashmina
Klänning: Impuls
Linne: Eiser
Tights: H&M
Ankelboots: Rizzo


Matthew in my heart

Matthew Williamson otroliga design är att dö för. Älskar hans kollektioner speciellt de otroligt fina klänningarna. Kände därav att jag borde bjuda på dessa underbara drömoutfits designat Matthew W.


Manhattan närmre än vad du tror

Idag är jag riktigt trött. Var tänkt att jag skulle upp vid 05 i morse för att träna en timma innan det var dags att fixa till sig innan skolan. Men efter att ha varit tvungen att gå ut och rasta Chatzi vid halv två så var man lagom trött i morse.. Blev till att stressa upp som vanligt, kasta på mig första bästa kläderna och greppa tag i en apelsin för att sen rusa till tåget. 
    Ska verkligen försöka fixa till det sista i min blogg och börja uppdatera mig med lite fler bilder. Men nu ska jag söka lite fakta om Henri Cartier-Bresson, en fotograf med lite stuk av Breakfast at Tiffanys.


Bjuder på dessa snygga väskor från Josef Frank så länge. The Manhattan bag, vill ha!

Dagens outfit

Dagen har spenderats hemma. Haft otroligt mycket att göra denna helg, men inte mycket som blivit gjort sorgligt nog. Innan dagen är slut har jag en del att stryka över så som:
Tvätta
Hänga tvätt
Modeblogga
Blogga på heidis.blog.com

Städa
Plugga
Träna

En hel del vill säga men just nu orkar jag inte med någonting, blir till att mysa ner mig i soffan och invänta dagens oc-avsvnitt i min älskade vita mjukisoverall.


Missoni

Har fått en dust av Missonifebern över mig senaste tiden och vill nu verkligen ha en sjal eller liknande. Googlade nyligen runt lite och hittade dessa två baskrar/mössor från Missoni, riktigt söta!
image71


Godmorgon

Starten av denna blogg måste jag medge blir lite svårstartad, har inte riktigt kom in i det hela än då jag har min gamla blog kvar också. Hann tyvärr inte skriva några inlägg under gårdagen då jobb och schlagerfestival vankades.
    Under fredagen hade vi i alla fall en överraskningsmiddag för Hanne och här nedan får ni se ett sött litet halsband jag införskaffade mig timmarna innan.
Halsband: Antikt

Shopping

Har spungit runt denna torsdag på stan efter nya plagg till våren. Under lunchen sprang jag och sötaste Bella ner på stan, för att spana in vad vårens trender hade att erbjuda, hann dock endast med några rundor inne på budgetkedjan H&M. Deras plagg måste jag faktiskt säga är bra att ha i en kombination med det lite dyrare plaggen, för att inte få en överdrivet stylad image av dyra märken. Dock har det då inte bästa kvaliteten alltid.
    Shoppingen för idag blev den moderna svarta och minikorta tubkjolen plus en marinblå, aningen förklädesmodell, klänning med mycket volym i kjolen samt trendiga fickor dolda bland det vida. Till slut damp även min efterlängtade vita skinnväska med gulddetaljer ner i shoppingpåsen. Bilder kommer när jag fått ordning på denna blogg lite mer.

I´m off

Style by Heidi

Då var bloggen utbytt till denna nya bloggcommunity. Har länge använt mig utav heidis.blog.com som min trogna dagbok, vilken jag låtit er läsare ta del utav. Nu till sommaren kände jag dock att det var dags för en uppgradering. Blog.com har fått en konkurrent,blogg.se och heidis har nu bytts ut till stylebyheidi, på begäran av söta Bella, som älskar att ta del utav mina råd inom säsongens trender.
     Hoppas ni andra uppskattar detta lika mycket, men nu ska jag iväg och laga middag. Nyttigt står på schemat för ikväll, så det blir till att fixa ihop en Ceasarsallad..
     Frågan jag behöver fundera över är dock om min gamla blog verkligen är utbytt och utkonkurrerad eller om den bara har fått en blogjunior, som har en annan inriktning...?

Enjoy!


RSS 2.0