Dagens outfit

image70Linne: Sonia Rykiel
Jeans: Seven
Siden sneakers: Ash
Kofta: Isa
Skinnjacka: Zara
Väska: Fransesco Biasia
Armband: Afrika















Födelsedagsfirande

Ikväll blir det till att bege sig till Cecilia som fyllt år. Hon har en förfest för en drös av sina närmsta tjejkompisar så det blir riktigt kul och sedan utgång:) Vet däremot inte vad jag ska ta på mig! Speciellt nu när det regnar, det blir svårt..  Har lyckligtvis en del förslag bland några klänningar, men det lär ju bli så kallt! Men vill man vara fin, får man lida pin.. jaja..

Precis kommit innanför dörrarna, har varit och jobbat. Tänkte försöka ta en powernap nu samt hinna träna innan jag behöver börja göra mig i ordning. Kom även att tänka på att jag så gärna vill ha en brun skinnjacka och kom under dagen underfund med att jag var en riktig idiot som inte köpte den som fanns på H&M för några månader sedan som satt som en smäck! trist...
Godnatt ...

Dagens outfit

image69Idag fick vi lite sol åtminstone! Sommarklänningen sattes på innan jag kutade ner till tåget, men väl på jobbet började det efter ett tag regna igen såklart. Tack och lov för att värmen hängde kvar i luften iaf:)

Klänning: Min mammas gamla
Armband: Från Afrika
Skor: Rizzo


















Dagens outfit

image67Idag har det endast öst öst och öst ner. Sorgligt! Kändes som hela befolkningen runt om mig fallit i bitar, alla såg vi dystra ut. Hoppas på solsken snart. Innan nästa vecka också, så jag får lite förfärg innan Milano. Hörde att ni kommer få rekordvärme på onsdag, kul!


Top: Gina Tricot
Kofta: Vero Moda
Jeans: Gul&Blå (gamla)
Sandaler: Susi Blaze
Hårband: Sen barndomen...

















Cameron inspires

Cameron Diaz har varit hos frisören och ser onekligen nöjd ut!Som ni alla säkert vet är Cameron tillbaka i blont hår sen ett tag tillbaka. Jag gillar hennes enkla stil som alltid lyckas bli så fashion och snygg trots de enkla plaggen. Denna trefärgade klänning är ursöt, skulle verkligen bli glad över att utöka min garderob med den. Och som vanlig ser hon enkel men snygg ut.















Jesussandaler

image66Här kommer nu äntligen en bild på de guldiga sandalerna med en touch av jesusinspiration som jag hade härom veckan, då de knappt syntes på bild. Skorna kommer ifrån Susi Blaze.







Dagens outfit

image64Jag är ledsen för att uppdateringen här inte är den bästa sista tiden. Det enda ni får ta del av outfit hit och outfit dit. Anledningen till detta är att sommaren kommit som ni märkt, och ajg jobbar mycket nu så hinner inte med allt just nu. Men det kommer, har bara mycket att bocka av först innan jag hinner sätta mig ner vid datorn när tillfälle ges och blogga. Hoppas jag inte tråkar ut er allt för mycket, här kommer ännu en gång dagens outfit.

Jacka: Dior
Top: Present från Italien
Shorts: Twist & Tango
















Dagens outfit

image62Idag var det tillbaka till jobbet som gällde. Upp med tuppen med min krabbröda rygg, brände mig något otroligt under gårdagen, sista dagen på landet. Då var det ju äntligen sol hela dagen, vilket var underbart men resultatet blev dock bränt bränt bränt! :(

Kjol: St Martins
Linne: Filippa K
Pumps: Rizzo
























Midsommarhelg

Glad midsommar på er alla(lite sent men ändå). Helgen har passerat och nu är jag åter tillbaka i stan med mina gamla vanliga rutiner, tidiga mornar till jobbet med sena hemkomna kvällar. Under helgen ute på Wermdö har en del outfits använts flitigt under dagarna med god mat, dans och musik tillsammans med min familj. Här har ni en titt på de olika klädvalen.

image61
Top: Present från Italien          Top: Sapore styrmansgatan 31   Top: Sapore Styrmansgatan 31
Band: Mattsons band              Jeans: H&M                                      Shorts: Zara
Jeans: H&M                               Skor: Rizzo                                       Skor: Scorett
Skor: Scorett                                                                                         Väska: Gucci

En aning dålig skärpa tyvärr...

Dagens outfit

image60Trött från gårdagen och nu vill jag bara gå och titta lite tv och sedan förhoppningsvis somna relativt tidigt.

Godnatt

Linnen: H&M
Jeans: H&M
Skor: Rizzo
Jacka: Christian Dior
Väska: Gucci
Brillor: Dior
























Gårdagen

image59Igår var det jobb som gällde, sedan bar det av till Zandra för att titta lite sex and the city, älskar serien! Vid tolvsnåret drog vi sedan hem till en kompis som hade fest. Det var riktigt trevligt och kul :)

Tröja: Björn Borg
Linne: Scampi
Jeans: H&M
Skor: Rizzo
Armband: Marknadsfynd 













Dagens outfit

image58image57
Dagen har löpt på ganska så bra, men all dagens träning och jobb har tagit på krafterna märker man nu. Känns som om jag håller på att bli sjuk vilket skulle vara väldigt synd nu till midsommar.

Top: Pari C
Jeans: @jt nine jeans, beställda över Internet
Ballerinor: Rizzo











Outfit

image55Igår var det jobbet som gällde till at börja med, sedan bar det av mot Grönsta till prästgården för att där överraska min vän Cissie som vi hade ett litet surpriseparty för eftersom hon fyller år nästa helg. Det blev riktigt lyckat med glada trevliga människor och buffén var grym! Bilder kommer senare då vi hade en hel drös med duktiga fotografer bland oss :) 
Efter Grönsta fortsatte jag och några hem till en killpolare för att umgås lite under lördagskvällen. Idag är jag bara hemma och funderar ut vad som är värt att kolla upp i Milano, tänker även lite runt min budget. Måste spara spara spara nu, så i fortsättningen blir det ingen mer shopping för Schnöpfsan:(  

Men nu måste jag skynda mig till köket för att ta ut min kaka från ugnen, gott gott! Sedan blir det till att mysa ner i soffan i mjukisdressen och zappa igenom alla program tv:n har att erbjuda. Det rengar ute och är riktigt ruggigt, så alltså känns det som om en myskväll vid tvn passar bäst!

Jobboutfit, gårdagen:
Klänning:
H&M, utomlands
Sandaler: Guldglittriga jesussandaler, Susi Blaze

Gårdagens outfit

image51Top: Vintagekjol jag använder som top, present från Italien
Band: Mattsons band
Shorts: Twist and Tango
Brillor: Dior
Guldballerinor: Repetto
Armband(Bambu): Vintage, present.


Nu: Ska jag springa ner till tåget, för att åka in till stan och jobbet.
Sedan blir det vidare till kvällens festligheter :)

Kram







Tillbakablickar...

image50...på veckan. Har jobbat två dagar, och ska när som helst skynda mig iväg dit igen. Resten av dagarna har det slappats och skrattats med vännerna; picknickar, filmkvällar, you name it.. Till och med en fiskekväll... 
   Då jag inte varit ngt vidare på bloggningen sista dagarna, kommer här en av veckans alla outfits.

Kofta: Vero Moda
Linne: Kjol från Impuls
Sidenband: Mattsons band
Shorts: H&M för flera år sedan
Påse: Sapore Styrmansgatan 31









Vilodag

Idag har jag tagit mig en slappdag. Jag och min syster har endast vilat
hela dagen, nästan deprimerande. Tjatar hela tiden på att jag längtar efter att komma hemma ibland efter skolan för att ta en powernap elelr liknande, då man på morgonen absolut inte ville gå upp. Väl hemma eller då när skolan slutat är det inte direkt lägga sig och vila som man känner för. Nej då ska det göras stan hit och dit istället, stress stress stress. Men idag blev det inge stress. Eftersom sommarlovet börjar nu kändes det mer än väl lovligt att relaxa lite. Vi pratade, solade och ätit en del gott. Umgåts helt enkelt, vilket är trevligt visserligen, men vi blir ju så rastlösa när vi inte gör något, tyvärr!
    Snart kommer överhuvudena för familjen Schnöpf hem från lander, så det blir till fortsätta storstädningen nu. Måste även tvätta och hoppa in en snabbis i duschen innan de kommer. Ikväll finns det nämligen planer, bara det att vi inte har bestämt vad än. 

P.s. Hittade en gammal ljus knälång jeanskjol, antagligt ngn av syskonens eller mammis gamla. Klippe i alla fall precis av den. Klippte till en från ett par Levis vintage jeans för något år sedan, men det alltid bra med flera:)
Skulle dock vilja hitta ännu ett par jeans för att klippa av till shorts. Något liknande som i bilden. D.s.

Fredagen

Skolavslutning i fredags som sagt..  Det var en riktigt härlig dag med massor av glada miner och soliga strålar. Var redan uppe och fixade i ordning mig vid halv åtta på morgonen för att klockan nio träffa upp tjejerna i skolan och ha en mysig champagne-frukost med jordgubbar. 

Klockan halv elva var det dags att träffa upp klassen och styra kosan mot Alba Nova, eller ngt liknande. Där var det tal och uppträdande i en halvtimma ungefär, vilket var väldigt onödigt.

Slutade skolan efter detta och då åkte jag med vännerna tillbaka till ön för att träffa upp lite fler på Hersby skolgård. Vi åkte flak med Bellas vän Isa m.m.  Flaket var otroligt lyckat, vi var nog värst måste jag säga haha! Helgalen flakåkning blev det i alla fall och det fortsatte senare hem till Isa på mottagning. Trevligt och otroligt god mat. Kvällen avslutades sedan hemma hos Landgren, där ännu en mottagning hålllt hus, så då blev det mer god mat.

Kort sagt, en väldigt lyckad skolavslutning!

Fransmode

Nu har fransarna slagit till stort ute i modevärlden, och två favoriter just nu är dessa grymt snygga väskor från Prada och Miu Miu.
image42image45

Dagens outfit

image41
Klänning: Juicy Couture
Ballerinor: Rizzo
Väska: Gucci
Brillor: Dior

Precis kommit hem från jobbet. Det är strålande väder ute men själv sitter jag bara hemma nu. Hade tänkt ta en powernap nu då gårdagen satt sina spår...




















Dagens outfit

image39
Idag har jag rännt runt halva stan. Sista skoldagen med filmtittning och tävlingar innan skolavslutningen imorgon. Efter har jag skyndat runt med Johanna på stan och det har även varit besök på polishuset för att fixa pass inför resan. Spenderade några timmar hos min syster på jobbet och avslutade med att sitta ett tag längs strandvägen med Cissie.
  Nu ska jag prova outfiten för morgondagen. Efter måste jag få mina skönhetstimmar, men bjuder på en dagens outfit först.
Tröja: Ralph Lauren
Linne: H&M
Jeanskjol: Replay
Skor: Gyllene gripen
Armband: Pärlshopen















Gårdagen...

Blev en lång dag igår med fullspäckat schema. Först såg jag Marcus springa ut som sagt [Vad jag längtar tills nästa år då det är min tur]. Sedan var det upp på flaket och åka runt lite för att sedan fräscha till sig inför studentmottagningen. Det var väldigt trevligt och med riktigt smarrig buffé. Lyckades hitta något att ha på mig i sista stund. Blev en rosa väldigt söt babydoll klänning med små blommor. Till denna bars det vita pumps, somrigt och fint. Efter det runt elva-snåret drog jag in till stan igen för att träffa upp Cissie och Freja på en förfest. För min del slutade kvällen på utekompagniet, då jag drog hem sen eftersom tröttheten smugit sig på..
   Nu har jag precis solat ett tag på balkongen, det är riktigt varmt ute idag. Bär om ett tag av till Djurgården med tjejerna, mysigt! Önskar att jag hade någon riktigt snygg tunika att sätta på mig, men istället vet jag inte vad som blir bäst att ha på mig idag...

Nu ska jag ut i värmen lite till, ciao!

Studentmottagning

Imorgon vankas det flakåkning med stor hysteri och sedan ska jag hinna med att åka ut till Enebyberg där en studenmottagning väntas, då min kusin tar studenten. Först ska jag i alla fall se min vän Marcus springa ut och sedan åka med hans flak vid två, så tiden är knapp. Vet inte riktigt hur jag tänkt att få ihop allting. Jag menar inte kan man åka direkt till en mottagning sedan med håret som en lejonman doppad i alkohol.. känns sådär.
   Vad man ska ha på sig på mottagn. är också en svår fråga, men funderar på en benvit siden klänning med smala band, väldigt söt och nätt. Till det ett par bruna pumps jag tror ni kan hitta längre ner i bloggen, från Rizzo.

Ciao

Mr Williamson

Som jag tidigare nämnt är Matthew Williamsons plagg amazing. Här kommer ännu en titt på riktigt snygga outfits från catwalken. 

Något jag verkligen önskar mig just nu och funderar på att skaffa mig är de snygga siden shortsen i lila från ovannämna designer. Om jag får säga det själv , de snyggaste shortsen för sommaren 07. Se själva till höger och tyck gärna till.






Dagens outfit

image34Värmen kom idag, och jag blev otroligt glad. Kändes genast lättare att gå upp i morse efter några få sovtimmar efter gårdagen. Blev dock ingen rejäl festkväll utan istället en trevlig hemmahos-kväll. Idag bar det av till jobbet för att sitta några timmar utanför butiken i solen med Elin. Sedan gick jag ner på stan för att träffa några vänner och avnjuta solen lite till. Nu har jag precis kommit hem från att ha promenerat från Ropsten med min syster hem till oss. Köpte även mat på vägen, så nu har vi en riktigt god middag som väntas.

Då sommarvärmen kom ännu en gång var det första gången för i år jag lämnade mina leggings hemma och gick barbent till klänning.

Brillor: Dior
Klänning: Vintage
Sjal: InWear
Kofta: Vero Moda
Pumps: Rizzo




Shop shop shop

image31
Strosade runt lite på stan med Hanne som sagt efter skolan, hittade en jättesöt tunika i det coola batik mönstret. Den gick i rosa och ljust orange med lite paljetter, grymt söt. När jag sedan mötte upp mamma för att gå lite mer på stan, så fick jag den av henne. Sedan fortsattes det med att köpa massa skönhetsprodukter och kosmetika. Blev mer och mer påsar i handen. Jag är så dålig, bara shoppar all the time. Jag som skulle S P A R A pengar till resan... men men det löser sig.
    Sedan gick jag och hämtade upp Chatzi av min syster för att efter det fortsätta till Fältöversten och träffa upp Bella och Cissie. Då företaget Cissie jobbar på fått massa prover från olika shampomärken, kom hon med en påse var, med massvis av shampo och balsam, till mig och Bella. Tack vännen!
    Då jag träffat upp syrran hade jag nu fått min lön så spenderade lite pengar på de gråa jeansen:) Måste dock medge att det var ej mina jeans på bilden innan. Mina är gråare och inte den korta längden som bildjeansen har. 
image32








Chatzi i provrummet...

Shoppingönskan

Nu önskar jag mig dessa jeans. Snart kommer ju lönen och månadsbidraget så jag hoppas verkligen på att få dem till helgen. Tänker köpa dessa jeans omedelbart då. Har länge velat köpa mig ett par gråa jeans och så kom dessa, riktigt snygga. Modellen har så underbart hår också!

Ska ner på stan efter skolan slutat, med Hanne, ska leta lite fynd. Funderar på att kolla in den omtalade lilla svarta fodralklänningen också.

Åå det är verkligen så mycket jag vill ha men måste börja spara pengar nu, så jag kan shoppa loss i sommar då jag åker till Milano för en vecka. Ska bli otroligt skönt. Bli av med skolan och jobb och resa iväg. Var på tok för länge sedan.

Kram





RSS 2.0